Wat onderscheid Amerika zo ontzettend met alle andere landen in deze wereld? Een aantal kernpunten!

Wat de Verenigde Staten onderscheidt van de meeste andere landen in de wereld is onze Grondwet en de grondwettelijke garanties, met name op het gebied van de bescherming/vrijheden, de vrijheid en de rechtvaardigheid, voor iedereen! We mogen nooit toestaan dat iemand kiest – en kiezen – welke van deze landen we selectief willen beschermen, terwijl we anderen negeren!

  • Het is essentieel om grondig te overwegen, de ongewenste gevolgen, van het toestaan van korte – termijn, dus – zogenaamde voordelen/redenen, om over – regel, langere – termijn effecten, enz! We moeten, doen wat we kunnen, om deze te beschermen, en ons echt bekommeren om al onze RIGHTS!
  • Met dat in gedachten zal dit artikel proberen om, in het kort, te overwegen, te onderzoeken, te herzien en te bespreken, met behulp van de mnemonische benadering, waarom dit zo’n belangrijke, belangrijke vereiste/noodzaak is, om onze persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen, voor het behoud van de integriteit van de Amerikaanse manier van leven.

1. Religieus; rechten; relevant; reëel

We moeten de Vrijheid van Religie beschermen, maar, realiseer je, dit betekent niet, het creëren van een nationale religie, of zo – genaamd, lakmoesproef. Amerikanen moeten toestemming krijgen om te genieten van welke religie dan ook, ze streven naar, maar ook, als ze dat willen, verwerpen ze de religie! Elk van onze rechten, of het nu gaat om religie, de pers, vrije meningsuiting, etc., moet worden behouden en beschermd! We kunnen ons geen achterlijke – denkwijze veroorloven, maar hebben relevante, duurzame leiders nodig, die Amerika op de eerste plaats zetten, voor elke persoonlijke/politieke agenda, en/of, zelf – belang! De macht van degenen die beweren, evangelisch te zijn, potentieel, bedreigt, de onafhankelijkheid, onze Founding Fathers, gezocht! Hou het reëel!

2. Inzichten; inspireren; ideeën; idealen; ideologie

Wat zijn wij, zonder de kernideologieën, gewaarborgd door onze Grondwet? De Amerikanen moeten de idealen bezitten, die kwaliteitsvolle ideeën voortbrengen, die ons inspireren, naar, met respect voor en op zoek naar de bescherming van elk van onze gewaarborgde rechten! Bemoeit u zich met uw persoonlijke inzichten, met het selecteren van leiders, die het grotere goed dienen?

3. Groter goed:

Veel mensen vandaag de dag, angst, de retoriek gearticuleerd door president Trump, bedreigt, de vrijheid van de pers, vrije meningsuiting, het evenwicht van de machten, en de scheiding van kerk en staat. De enige manier waarop we invloed kunnen uitoefenen, een betere naleving van de grondwettelijke waarborgen, is door te eisen dat ambtenaren het grotere goed dienen, in plaats van een persoonlijke/politieke agenda. Zij moeten zich realiseren dat het hun plicht is om alle Amerikanen te dienen, in plaats van alleen maar hun belangrijkste aanhangers!

4. Genezing; hoofd / hart; menselijk:

Publieke leiders moeten de beste logische en emotionele componenten gebruiken, in een hoofd/hart balans, en zich richten op het helen van wonden, en verdeeldheid, in plaats van enige persoonlijke agenda, etc! Als een leider niet menselijk is, is hij ongeschikt om kiezers te vertegenwoordigen!

5. Tijd – getest; tijdig; trends:

Het samenvoegen van tijd – geteste kennis en vaardigheden, op een goede manier – weloverwogen, tijdig, met gebruik van de meest betekenisvolle trends, is noodzakelijk, om mensen samen te brengen, voor het grotere goed!

6. Oplossingen; duurzaam; systeem; sterker; service:

Overheidsambtenaren moeten het niveau van dienstverlening leveren, dat duurzame oplossingen introduceert, en een systeem, dat onze grote natie sterker maakt en de combinatie biedt van het tot stand brengen, het behoud van al onze rechten, vrijheden en vrijheden, voor iedereen!