Digibyte (DGB) Kruisbestuiving vindt elke dag plaats volgens Jared Tate

De DGB-gemeenschap zit in de supertrend en is nog steeds bullish, velen bevinden zich naar verluidt in de buy the dip-modus. Een van de leden van de gemeenschap zei nog steeds dat #Digibyte in een derde golf naar 1.618 zit, waar veel weerstand is. Wacht op extra volume om ons naar $ 0,05 te duwen.

 

Jared Tate tweette: “Ik ben er grondig van overtuigd dat de slimste, meest getalenteerde geesten ter wereld werken met Blockchain-technologie om een ​​betere toekomst voor de mensheid op te bouwen. Degenen met de grootste harten en liefde voor elkaar zitten in de DigiByte-community! DGB. ”

 

Als reactie hierop tweette Thori: “Ja, dan hebben we de niet erg slimme en niet zo getalenteerde geesten. Werken met theoretische en computationele fysica, en geneeskunde, en alle andere velden in de wereld. Blij dat we die slimste en meest getalenteerde geesten hebben die aan DeFi en andere blockchain-projecten werken. ”

 

Verder verduidelijkte Jared Tate door te zeggen: ‘Ik zei met werken. Veel mensen binnen veel andere disciplines kijken hoe ze blockchain kunnen integreren. Kruisbestuiving vindt dagelijks plaats. ”

 

DigiByte heeft technisch gezien de beste blockchain-ontwikkelaars ter wereld en ze kunnen alles uit het niets maken.


 

Een van de communityleden heeft gesuggereerd dat Digibyte betaling via Voice zou moeten implementeren. Een van de commentaren luidde: “DGB is een democratisch project, voor iedereen bedacht, gebouwd met liefde en visie, maar het moet op de een of andere manier betalingen via spraak uitvoeren, met behulp van kunstmatige intelligentie AI, dat in alles aanwezig zal zijn en ook de toekomst is. . ”

 

Sydney Ifergan, de crypto-expert tweette: “Digibyte (DGB) wordt door de communityleden beschouwd als een van de tools om zelf-soevereiniteit te bereiken.”

 

Digibyte (DGB) mobiele portemonnee

DigiByte Mobile-portemonnee is een van de gemakkelijkste portefeuilles voor nieuwe gebruikers. Het maakt rechtstreeks verbinding met de DigiByte-knooppunten. Het heeft ook een Digi-ID-functie voor veilige authenticatie en ondersteuning voor DigiAssets. Cryptoclan is heel bekend.

 

Travala maakt het nu mogelijk voor gebruikers om gebruik te maken van DigiByteCoin DGB om + 2,2 miljoen hotels en huizen in 230 landen te boeken. Degenen die van reizen houden, zullen hun DGB willen uitgeven aan iets geweldigs, zoals reizen naar hun favoriete bestemming. zilliqa informatie geeft beter informatie.

 

Ondertussen moedigt Stichting DigiByte mensen aan om zich aan te melden als DigiBee om ervoor te zorgen dat ze een stem hebben in de toekomstige beslissingen die door de stichting zullen worden genomen. Ze moeten aangeven dat ze bijna 50 nieuwe DigiBees hebben.