Bitcoin Transactionele eigenschappen

1.) Onomkeerbaar: na bevestiging kan een transactie niet worden teruggedraaid. Door niemand. En niemand betekent niemand. Niet jij, niet je bank, niet de president van de Verenigde Staten, niet Satoshi, niet je mijnwerker. Niemand. Als u geld verzendt, verzendt u het. Periode. Niemand kan u helpen, als u uw geld naar een oplichter heeft gestuurd of als een hacker ze van uw computer heeft gestolen. Er is geen vangnet.

2.) Pseudoniem: transacties of rekeningen zijn niet verbonden met real-world identiteiten. U ontvangt Bitcoins op zogenaamde adressen, die willekeurig lijken op ketens van ongeveer 30 tekens. Hoewel het meestal mogelijk is om de transactiestroom te analyseren, is het niet noodzakelijkerwijs mogelijk om de echte identiteit van gebruikers met die adressen te verbinden.

3.) Snel en globaal: transactie wordt vrijwel onmiddellijk in het netwerk verspreid en binnen enkele minuten bevestigd. Omdat ze zich voordoen in een wereldwijd netwerk van computers, zijn ze volledig onverschillig voor uw fysieke locatie. Het maakt niet uit of ik Bitcoin naar mijn buurman of naar iemand aan de andere kant van de wereld stuur.

4.) Veilig: Bitcoin-fondsen zijn vergrendeld in een cryptografiesysteem met openbare sleutel. Alleen de eigenaar van de persoonlijke sleutel kan cryptocurrency verzenden. Sterke cryptografie en de magie van grote getallen maakt het onmogelijk om dit schema te breken. Een Bitcoin-adres is veiliger dan Fort Knox.

5.) Zonder toestemming: u hoeft niemand te vragen om cryptocurrency te gebruiken. Het is gewoon een software die iedereen gratis kan downloaden. Nadat u het hebt geïnstalleerd, kunt u Bitcoins of andere cryptocurrencies ontvangen en verzenden. Niemand kan je voorkomen. Er is geen poortwachter.

Waar kan ik bitcoins vinden?

Allereerst raden we u aan deze uitgebreide handleiding voor het kopen van Bitcoin te lezen en de bitcoin koers verwachting toekomst in de gaten te houden.

Je kunt je eerste bitcoins krijgen van een van deze vier plaatsen.

Een cryptocurrency-uitwisseling waar u ‘gewone’ munten kunt inwisselen voor bitcoins of voor satoshis, die vergelijkbaar zijn met het BTC-type centen. Bronnen: Coinbase en Coinsquare in de VS en Canada, en BitBargain UK en litebit in Nederland ervaringen. Lees Litebit ervaringen om meer informatie te krijgen erover.

Een Bitcoin-ATM (of cryptocurrency-uitwisseling) waar u bitcoins of contant geld kunt wisselen voor een andere cryptocurrency. Bronnen: uw beste weddenschappen zijn BTER en CoinCorner

Een geclassificeerde service waar u een verkoper kunt vinden die u zal helpen bitcoins in te wisselen voor contant geld. Hulpbronnen: de definitieve site is Local Bitcoins.

Je zou een product of dienst voor bitcoins kunnen verkopen. Bronnen: sites zoals Portemonnee.

Voorzichtigheid! Bitcoin is berucht om oplichting, dus kijk voordat u enige service gebruikt naar recensies van eerdere klanten of plaats uw vragen op het Bitcoin-forum.